Hvem er vi

Risvig Dialoghus er et lite selskap som er opptatt av- og jobber med mennesker på flere plan. Våre tjenester er utviklet over tid, ut fra interesse, faglig kompetanse og ikke minst gleden ved å veilede og bistå mennesker til utvikling og vekst på personlig og mellommenneskelig plan.

Risvig Dialoghus etablerte privat praksis  i Sandvika - Bærum i 2008, og flyttet til Oslo i 2017 .Risvig Dialoghus

Vibeke Risvig Stenersen
Sert.Coach-Dipl.Terapeut

Mobil:
90947076

Mail: vibeke(@)risvigdialoghus.no

Vibeke Risvig Stenersen, født 1969 Dipl. Samtale/Psykoterapeut og sertifisert Coach, 4 årig 2004-2008 ved Huma Nova Nordiske Psykosynteseskole, og er medlem av Norsk Psykosynteseforening og har jobbet med klinisk terapi siden 2006. (først med treningsklienter under veiledning som del av utdannelsen 2006-2008) Tidligere har Vibeke jobbet innen salg og markedsføring samt med arbeidslivsomstilling og rekruttering mot næringslivet.  Vibeke har også flere års erfaring fra verv som megler i Konflikrådet, Visitor i Oslo Kretsfengsel for Røde Kors, samt sittet som leder i Etisk Råd i Norsk Psykosynteseforening.

Vibeke har derevet egen privat praksis i Sandvika i Bærum siden 2008 (Oslo fra 2017) og jobber primært med parterapi/samlivscoaching og terapi og coaching med ungdom og voksne.


I tillegg eier og driver Vibeke Risvig Omsorg, som tilbyr tjenester innen privat eldreomsorg.
Se hjemmesiden her...
Informasjon til klienter:

Samtaler med en terapeut er taushets- belagt og reguleres av helsepersonloven kap. 5.
 
Risvig Dialoghus er medlem av Norsk Psykosyntese- forening, som er en godkjent utøverorganisasjon, fra Helse og Sosialdirektoratet, og registrert i Alternativregisteret i Brønnøysund.

Norsk Psykosynteseforening er medlem av SABORG, som er opprettet av Helsedirektoratet. Det betyr blant annet momsfrie tjenester samt ansvarsforsikring for sin praksis. Alternativregisteret er opprettet for å bidra til å ivareta pasientsikkerhet og forbrukerrettigheter for dem som oppsøker en registrert behandler. Ordningen skal bidra til seriøsitet og forretningsmessig ordnede forhold blant utøvere av alternativ behandling. Sosial- og Helsedirektoratet er ansvarlig for godkjenning av utøverorganisasjoner som kan delta i registerordningen. Godkjenningen er knyttet til formelle, etiske og forretningsmessige forhold. Utøverorganisasjonen må blant annet ha vedtekter som tilsier at utøveren må forplikte seg til å drive forsvarlig virksomhet, gi nødvendig informasjon til pasienter og behandle helse- og personopplysninger (journal) på en forsvarlig måte. Utøverorganisasjonen må også ha vedtektsfestet klagerett for pasienter over medlemmenes yrkesfaglige adferd.

  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter