Hvem er vi

Risvig Dialoghus er opptatt av- og jobber med mennesker på flere plan. Våre tjenester er utviklet over tid, ut fra interesse, faglig kompetanse og ikke minst gleden ved å veilede og bistå mennesker til utvikling og vekst på personlig og mellommenneskelig plan.

Risvig Dialoghus etablerte privat praksis  i Sandvika - Bærum i 2008, og flyttet til Oslo i 2017 .Risvig Dialoghus

Vibeke Risvig Stenersen
Sert.Coach-Dipl.Terapeut

Mobil:
90947076

Mail: vibeke(@)risvigdialoghus.no

Vibeke Risvig Stenersen, født 1969 Dipl. Samtale/Psykoterapeut og sertifisert Coach, 4 årig 2004-2008 ved Huma Nova Nordiske Psykosynteseskole, og er medlem av Norsk Psykosynteseforening. Vibeke har jobbet med klinisk terapi siden 2006, og baserer sitt arbeid med klienter, på bred livserfaringerfaring, erfaring med individual- og parterapi siden 2008.


Tidligere har Vibeke jobbet innen salg og markedsføring samt med arbeidslivsomstilling og rekruttering mot næringslivet.  Vibeke har også flere års erfaring fra verv som megler i Konflikrådet, Visitor i Oslo Kretsfengsel for Røde Kors, samt sittet som leder i Etisk Råd i Norsk Psykosynteseforening.

Vibeke har drevet egen privat praksis i Sandvika i Bærum siden 2008 (Oslo fra 2017) og jobber primært med parterapi/samlivscoaching og terapi og coaching med ungdom og voksne.


I tillegg eier og driver Vibeke Risvig Omsorg, som tilbyr tjenester innen privat eldreomsorg.
Se hjemmesiden her...

Informasjon til klienter:

Samtaler med en terapeut er taushets- belagt og reguleres av helsepersonloven kap. 5. Risvig Dialoghus er medlem av Norsk Psykosynteseforening. Terapivirksomheten er ansvarsforsikret i Gjensidige forsikring  og terapeuten(e) er registrert i registeret for Alternative Behandlere i Brønnøysund.


Norsk Psykosynteseforening er medlem av SABORG, som er opprettet av Helsedirektoratet. Det betyr blant annet at vi har ansvarsforsikring for vår praksis, og frem til januar 2021 var vi mva frittat. (se info om mva til høyre)

Alternativregisteret er opprettet for å bidra til å ivareta pasientsikkerhet og forbrukerrettigheter for dem som oppsøker en registrert behandler. Ordningen skal bidra til seriøsitet og forretningsmessig ordnede forhold blant utøvere av alternativ behandling.

Sosial- og Helsedirektoratet er ansvarlig for godkjenning av utøverorganisasjoner som kan delta i registerordningen. Godkjenningen er knyttet til formelle, etiske og forretningsmessige forhold. Utøverorganisasjonen må blant annet ha vedtekter som tilsier at utøveren må forplikte seg til å drive forsvarlig virksomhet, gi nødvendig informasjon til pasienter og behandle helse- og personopplysninger (journal) på en forsvarlig måte. Utøverorganisasjonen må også ha vedtektsfestet klagerett for pasienter over medlemmenes yrkesfaglige adferd.Viktig info om MVA

Det er med tungt hjerte vi er nødt til å meddele om innføring av MVA på våre tjenester. Regjeringen har skaffet seg flertall for saken, gjennom enighet med FRP, om statsbudsjettet for 2021.
Dette vil innebære en prisøkning på 25% på våre tjenester pr 01.01.2021.

Den samme prisøkningen vil gjelde mange andre tjenester, som f.eks. homeopater, soneterapeuter, massører m.fl.
Våre foreninger vil fortsette å stå på, og jobbe for at vi igjen skal få MVA-fritak.
  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter