Priser

Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har refusjonsavtale, så alle våre tjenester må betales av den enkelte, dersom man ikke har avtale med NAV eller bedrift/arbeidsgiver. Om du har privat helseforsikring får du vanligvis dekket et begrenset antall timer hos psykolog eller terapeut. Blant andre Gjensidige, IF, Storbrand, Tryg Vesta, og Sparebank1 tibyr slike forsikringer. Det er også vanlig at arbeidsgiver betaler for timer hos coach eller terapeut eller at det er tegnet en kollektiv helseforsikring for ansatte i bedriften du er ansatt i.

Det er med tungt hjerte vi er nødt til å meddele om innføring av MVA på våre tjenester. Regjeringen har skaffet seg flertall for saken, gjennom enighet med FRP, om statsbudsjettet for 2021. Dette vil innebære en prisøkning på 25% på våre tjenester pr 01.01.2021.

 

Prisliste:
 

Ta gjerne kontakt for prisforespørsel på enkeltime 50 min. (par 60 min) eller dobbeltime på 90 minutter. 

 

Du kan sende oss en mail på:
vibeke@risvigdialoghus.no

 

Betaling:

Alle våre tjenester faktureres elektronisk. Du kan få tilsendt faktura i posten mot et fakturagebyr på kr 45,-

Avbestillingsbetingelser:

Avtaler må avbestilles eller endres så raskt som mulig og senest dagen før innen klokken 12.00. Timer som ikke avbestilles innen fristen, eller som ikke benyttes belastes i sin helhet. Gjelder også ved sykdom som ikke er avbestilt innen fristen.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter