Parterapi/Coaching

Negative følelser har en tendens til å "kvele" de gode følelsene, og det er ikke alltid lett å jobbe med på egen hånd. Man slutter ikke bare å være skuffet eller sint. I parterapi jobber dere med å avdekke "årsakene" som ofte ligger under "symptomene", og dere vil   lære å kommunisere på en empatisk måte. Parterapi kan være hard jobbing, men samtidig kan det være en positiv "trigger" å få hjelp til å fokusere litt anderledes, som igjen kan skape videre positivitet og motivasjon.

Selvinnsikt er en nøkkel! Hvordan praktiserer du omtanke og kjærlighet? Jo bedre du kjenner deg selv og ditt eget reaksjonsmøsnter, jo lettere er det å jobbe med forandring, og om du ønsker endring i parforholdet, er det alltid lurt å starte med å se deg selv i speilet. Vi kan ikke endre hverandre, men ved å velge å forholde oss anderledes til det som er rundt oss, kan vi påvirke andre til å ta ansvar for egen utvikling og forandring. Alle forhold krever en viss tilpasning fra begge parter, og for å få til det på en god måte, er avklaring av forventninger samt empatisk kommunikasjon viktige elementer som dere kan lære å integrere i forholdet.

Parterapi ... Når? Desverre venter mange alt for lenge med å oppsøke hjelp. Da kan motivasjonen til å jobbe, troen på at det er mulig, og følelsene for forholdet og partneren være så skakkjørt at det er "for sent" å snu. Det er lettere å forebygge eller å jobbe med ending i en tidlig fase. Ikke utsett det om dere trenger hjelp i forholdet... 
 

Les mer om parterapi.

 

Vi holder til på Skillebekk i Oslo rett ved Åpent Bakeri. Trikk 13 går til døren, eller du kan parkere i gatene etter gjeldende regler. 

Interessert i tjenesten? Send oss en mail HER og du vil bli kontaktet i løpet av kort tid.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter